(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Acknowledge Dynamics AX

Microsoft Dynamics Ax is een ERP oplossing met uitgebreide mogelijkheden voor je financiën, het personeelsbeleid en operation management. Naast industriemogelijkheden voor diverse branches biedt het ook de flexibiliteit die je nodig hebt om bedrijfsmogelijkheden uit te breiden, processen aan te passen en jouw organisatie uniek te maken. Met Microsoft Dynamics lever jij sneller toegevoegde waarde.

Kom in contact met onze Microsoft Dynamics Ax specialisten

Microsoft Dynamics Ax

 
Microsoft Dynamics Ax is hét product dat de productiviteit verhoogt en het gebruikersgemak van ERP software vereenvoudigd. De 2012 versie van Microsoft Dynamics Ax heeft ten opzichte van eerdere versies een aantal belangrijke veranderingen:

Integratie

Microsoft Dynamics Ax heeft een verregaande integratie met Microsoft SharePoint 2013. Dit wordt gebruikt als userinterface.

Rapportages

Rapportages zijn voortaan gemaakt met reporting services. Ze zijn dus min of meer buiten Microsoft Dynamics Ax geplaatst.

Definities SQL

Het opslaan van definities in SQL is sterk veranderd. Dit heeft gevolgen voor het overzetten van de verschillende omgevingen (OTAP) en het terugzetten van data.

Hoe wij dit doen

Advisering

We focussen ons op actuele thema's rondom Microsoft Dynamics Ax. Daarnaast beschikken we over een uitstekende infrastructuur waarin we uitgebreid testen. Dus of je nu klant of partner bent, onze Ax kennis versterkt de concurrentiepositie van jouw organisatie.

Maatwerk

Afhankelijk van de vraag pakken we jouw traject beet: wij leveren maatwerk. Van het maken van een functioneel ontwerp tot het trainen van eindgebruikers. Onze werkwijze is (geheel of gedeeltelijk) volgens de Microsoft Sure Step Methode. 

Support

Besteed Microsoft Dynamic Ax support uit aan ons. Wij onderhouden en voeren het support uit onder jouw naam, voor jouw klanten. We beschikken over kennis, uitstekende tools en servicegerichte mensen die issues van jouw klanten efficiënt oplossen. 

Upgrade service

Het upgraden naar de nieuwste versies van Microsoft Dynamics Ax is niet alleen functioneel, maar ook technisch een delicaat proces wat uitermate goed gemonitord dient te worden. Wij bieden alle kennis en capaciteit die nodig is voor het upgraden van activiteiten.  

Zie wie ons vertrouwt