(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Microsoft .Net / Visual Studio

Het ideale informatiesysteem werkt volgens het principe van ‘’source automation’’: het eenmalig vastleggen van gegevens aan de bron. Om dit te verwezenlijken is het noodzakelijk om informatiesystemen te splitsen in verschillende lagen: de presentatielaag, de applicatielaag, een databaselaag en een rapportagelaag. Gebruik daarnaast producten voor de bovenste lagen die met elkaar te integreren zijn. Onze Microsoft suite bevat alle producten die dit mogelijk maken.

Kom in contact met onze Microsoft .Net / Visual Studio specialisten

Microsoft .Net / Visual Studio

Altijd up-to-date

Binnen iedere organisatie hebben we te maken met een bestaande situatie en een stuk historie. De meeste organisaties werken, uit kostenoverweging, niet met de allernieuwste producten. In de loop van de jaren zijn er informatiesystemen gebouwd, met technieken die op dat moment gangbaar waren. 

Maatwerk

Wij begrijpen dat organisaties niet continu bezig zijn met het updaten van hun systemen naar de laatste stand van techniek. In verband met nieuw functionaliteit komt onze maatwerk kennis in dit soort situaties erg goed van pas.

Onze ervaring

Wij hebben veel ervaring met het maken en onderhouden van maatwerk, maar ook met systemen die gebouwd zijn met oudere varianten van ontwikkelomgevingen. We maken zo veel mogelijk gebruik van tools waarmee we het versiebeheer en het releasen van software vormgeven. 

Hoe wij dit doen

Advisering

We focussen ons op actuele thema's rondom Microsoft.Net en Visual Studio. Daarnaast beschikken we over een uitstekende infrastructuur waarin we uitgebreid testen. Dus of je nu klant of partner bent, ons advies versterkt de concurrentie positie van jouw organisatie.

Maatwerk

Afhankelijk van de vraag pakken we jouw Microsoft.Net en Visual Studio traject beet: van het maken van een functioneel ontwerp tot het trainen van eindgebruikers. Onze werkwijze is (geheel of gedeeltelijk) volgens de Microsoft Sure Step Methode. 

Support

Besteed support op het gebied van Microsoft.Net en Visual Studio bij ons uit. Wij onderhouden en voeren support uit onder jouw naam, voor jouw klant. We beschikken over kennis, uitstekende tools en servicegerichte mensen die issues van jouw klanten efficiënt oplossen. 

Upgrade service

Het upgraden naar de nieuwste versies van Microsoft.Net en Visual Studio is niet alleen functioneel, maar ook technisch een delicaat proces wat uitermate goed gemonitord dient te worden. We bieden alle kennis en capaciteit die nodig is voor het upgraden van activiteiten.  

Zie wie ons vertrouwt