(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint is een veilige locatie voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf vrijwel elk apparaat. Door de sterke integratie van voornamelijk Microsoft SharePoint 2013 met de overige producten van de Microsoft, wordt het steeds eenvoudiger om Microsoft SharePoint als presentatielaag te gebruiken. Daarnaast fungeert het als de toegang tot alle informatiesystemen binnen een organisatie. Te benaderen via pc, laptop, maar ook mobiele devices.

Kom in contact met onze Microsoft SharePoint specialisten

Hoe wij dit doen

Advisering

We focussen ons op actuele thema's rondom Microsoft SharePoint 2013. Daarnaast beschikken we over een uitstekende infrastructuur waarin we uitgebreid testen. Dus of je nu klant of partner bent, vanuit ons SharePoint advies versterken we de concurrentiepositie van jouw organisatie.

Maatwerk

Maatwerk is de wijze waarop wij projecten aanvliegen: van het maken van een functioneel ontwerp tot het trainen van eindgebruikers. Wij leveren onze projecten op in zes stappen: diagnose, analyse, ontwerp, ontwikkeling, go live en support.

Support

Besteed support uit aan ons, zodat jij je focust op je eigen passie. We beschikken over kennis, uitstekende tools en servicegerichte mensen die issues van jouw klanten efficiënt oplossen. 

Upgrade service

Het upgraden naar de nieuwste versies is niet alleen functioneel, maar ook technisch een delicaat proces wat uitermate goed gemonitord dient te worden. Wij bieden alle kennis en capaciteit die nodig is voor het upgraden van activiteiten.  

Zie wie ons vertrouwt