(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Microsoft SQL Reporting services

Altijd realtime inzicht in je verkooppijplijn en werkvoorraad, evenals inzicht in een optimale bezetting van jouw consultants. Met het gebruik van Microsoft SQL Reporting Services krijg je dus meer grip op marges en projecten. Onze ontwikkelaars en consultants vertellen je er graag meer over!

Neem contact op met onze Microsoft SQL Reporting Services expert

Microsoft SQL Reporting Services

Microsoft SQL 2008

Microsoft SQL 2008 ligt ten grondslag aan een tweetal business intelligence producten: Reporting Services en Analysis server. Deze producten representeren gegevens vanuit de database in handige rapporten en draaitabellen. Die rapporten zijn dan weer eenvoudig in Internet Explorer, Microsoft SharePoint of Microsoft Dynamics Ax 2012, te raadplegen.

Gegevens combineren

Door gebruik te maken van Reporting Services is het vanzelfsprekend om gegevens uit meerdere (SQL) databases, lees verschillende informatie systemen, te combineren tot één rapportage. Dan is het ook mogelijk om actuele en historische gegevens te combineren nadat de gegevens uit oudere, zogenaamde legacy systemen in een SQL database zijn geladen.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten van rapportages met behulp van reporting services. Ook in combinatie met Microsoft Dynamics Ax 2012. Ons advies: laat de klant zelf starten met eenvoudige rapporten, wij doen de rest. 

Hoe wij dit doen

Advisering

We focussen ons op actuele thema's rondom Microsoft SQL en Reporting Services. Daarnaast beschikken we over een uitstekende infrastructuur waarin we uitgebreid testen. Dus of je nu klant of partner bent, vanuit onze kennis versterkt ons advies de concurrentie-positie van jouw organisatie.

Maatwerk

Afhankelijk van de vraag pakken we jouw traject beet: van het maken van een functioneel ontwerp tot het trainen van eindgebruikers. Maatwerk op het vlak van Microsoft SQL en Reporting Services is bij ons standaard. 

Support

Wij beschikken over kennis, uitstekende tools en servicegerichte mensen die issues van jouw klanten calls efficiënt oplossen. Besteed support uit aan ons. Dan voeren wij het support uit onder jouw naam, voor jouw klanten. 

Upgrade service

We bieden alle kennis en capaciteit die nodig is voor het upgraden van activiteiten. Het upgraden naar de nieuwste versies is niet alleen functioneel, maar ook technisch een delicaat proces wat uitermate goed gemonitord dient te worden. 

Zie wie ons vertrouwt